dåligt dåligt!

hej bloggen!
förlåt.. det var jätte länge sen jag lade upp ett inlägg, så nu är det dags!
klockan är halv ett på natten nu och jag sitter i sängen med datorn och lyssnar på musik. mysigt!
jag har liksom inte haft tid att uppdatera på bloggen, har haft så mycket prov och läxor så fritiden har inte räckt till till att blogga. Men nu är det ju höstlov och det är ju underbart skönt!
Men det här veckan har jag fyllt år bland annat. 16 år.
16 är bara en mellanålder tycker jag. det händer liksom inget speciellt, samma sak med 17.
men i allafall så har jag fyllt år, fick bland annat: pengar, kläder, one piece -dress, parfym , smycken m.m.
Är jätte glad och nöjd!
Annars så har det inte hänt så mycket mer förutom att man har haft mycket prov och läxor.. som vanligt! börjar bli en vana nu..
men vad händer på lovet då?
- ja, jag skulle ha vart med stina idag och igår och att hon sen skulle åka hem på onsdag, men hon blev akut sjuk så det fick vi hoppa.. :( hade verkligen sett fram emot att träffa henne!
men vi bestämde att vi skulle hitta på något senare på lovet.
annars så ska jag väl bara vara med vänner och ta det lugnt! måste plugga lite också.. såklart.. vaddå lov?
har prov första dagen efter lovet också.. skitkul!
men nej, nu ska jag sova.. är grymt trött.
ska bättra mig på att uppdatera! lovar!
men ha det så bra alla kära små hundar!
puss puss!


torsdag

ett kort inlägg blir det idag :)
hade sovmorgon till 10.10 så gick upp vid 7 och tog det lugnt och skönt, klädde mig och sminkade mig i lugn och ro, underbart!
åkte moppe till elin, och sedan gick vi till bussen. tog bussen in till skolan, hade geografi och matte. sen slutade vi, tog bussen hem, gick hem till elin, elin följde med mig hem, vi kollade på film, elin åkte hem runt halv 6, jag åt middag och nu sitter jag här ;)
fryser som fan så ska nog fylla upp badkaret med varmt vatten och bubblor ! :) skönt!
men nej hörrni, hoppas ni har det bra, det har i allafall jag de :)
kram på er <3

PS: det är jävligt kallt ute !
  
jag saknar sommaren.


söndag

tjabba tjena hallå bloggen!
hoppas att allt är bra, själv är det väl sådär.. är lite mycket i skolan och börjar bli sjuk .... igen!
men i allafall, hur har min helg vart ?
- jo, toppen faktiskt !

i fredags efter skolan:
vi slutade halv två, då jag och elin stannade kvar efter skolan och pluggade lite historia.. vi har prov denhär veckan och kan typ ingenting.. känns bra ;) vi var kvar till cirka halv fem, då vi gick ned på stan och vidare till China River och åt middag, väldigt trevligt faktiskt! :) hade jätte kul!
åkte hem med bussen till björklinge, mamma hämtade mig vid affären runt åtta kanske.. kom hem och tog moppen tillbaka till bjk hem till elin och så åkte vi tillsamans till frans där det blev film med han och victor. roligt !

lördags:
vaknade upp runt 10. gick upp och åt frukost och var seg. gick in i duschen för att förbereda mig inför kvällen hemma hos Marika och tjejerna. tjejkväll hörrni ;)
men i allafall så gjorde jag mig iordning och klädde mig. sen så åkte jag hem till elin och så skjusade hennes mamma in oss till stan. Jag och elin sprang in en snabbis på Gina tricot, där elin köpte en tröja. sen vidare till Åhlens där jag köpte en underbar mössa.. bilder kommer upp senare! är så sjukt nöjd! sen blev det en snabbis på cubus där jag köpte en tjocktröja och sen träffade vi resten av tjejerna i klassen och drog sedan till Marika för en trevlig kväll !
kom dit, vi åt tacos, vi åt glass, vi åt godis, vi sjöng sing star, vi kollade på film, vi skrattade, vi skrattade igen, vi skrattade mer ! och sedan blev det bussen ned till stan runt elva. tog sedan bussen hem till bjk runt kvart över elva. åkte moppe hem, kom hem till tolv.. och somnade på en gång ;)

söndag: vaknde upp runt 10. gick upp och åt frukost och har sedan 12 idag pluggad Historia och Spanska... :/
är så jävla trött så nu sitter jag här vid datorn, har precis gjort en ny design till bloggen också, men nej.. vet ni vad?
nu blir det en varm dusch och tv- tittande på tv sen, det har jag förtjänat!
hoppas ni sover gott inatt då sötnosar !
kram på er <3
kom ihåg, du är värdefull!


tisdag


hellu alla underbara människor! hoppas att allt är bra med er, själv är det prima.
sitter här hemma hos underbara sara och gör lite samhällskunskap från min skoldator!fick det igår, äntligen !!
skoldagen idag har vart rätt okej förutom att vi slutade cirka en och en halv timme senare än vad vi skulle..  vi skulle typ ha en extra lektion historia.. men det gick rätt fort ändå.
men nej, nu ska jag hjälpa sara lite ;)
men vi hörs alla underbara sockertoppar!
visst är det kallt på mornarna? :O
puss & kram svennebanan! <3

trevlig lördag helt enkelt!


( bilden från igår innan middagen)
hej bloggen. hur är det med er? själv är det väl rätt okej, sitter här och försöker plugga, men tänkte ta en liten kost paus och tänkte att jag kunde skriva ett kort inlägg om gårdagen:)
vaknade upp vid 10 ungefär, var rätt pigg faktiskt..
gick upp och gjorde frukost och sen satte jag mig ned i köket och pluggade historia och samhällskunskap. historian blev klar men jag har inte kommit någonstans när det gäller samhällskunskapen.. helt stilla i huvudet!
men i allafall så fick vi besök runt två av nathalie och stefan, kära vänner till familjen. vi fikade och hade trevligt som vanligt.. sen kom mamma hem från jobbet, dem åkte hem och vi började göra i ordning oss för kvällen då vi var bjudna på middag till malins familj :) jätte mysigt var det!
kom hem runt 2, var så jävla trött och somnade på än gång när jag kom hem. vaknade upp vid cirka halv elva idag, åt frukost och gjorde mig iordning, och nu sitter jag här och pluggar och väntar på att elin ska höra av sig, hon och jag ska plugga sam tillsamans, ingen av oss fattar typ :P
men nej hörrni, måste fortsätta plugga nu så det blir klart i tid, men hoppas ni får en bra dag!
puss och kram! <3
just det, var förbi mormor igår också!


en gul torsdagmorgon

hejhej!
hoppas att allt är bra med er, själv är det väl rätt okej. förutom att jag kommer gå IG på matten.. hade matteprov idag och det gick sämst. hoppas verkligen att jag lyckades skrapa ihop poäng till G. jag kan erkänna att jag inte pluggat så mycket, men det har vart så jävla mycket andra läxor denhär veckan och har helt enkelt inte haft någon ork över till matten, vilket kanske inte var så bra nu.. men som sagt, snälla.. håll tummarna för mig :)

veckan hittils har vart rätt okej, lite seg med mycket läxor.. just nu har vi inga läxor till imorgon förutom engelskan som jag redan har gjort så det är chill framför tvn med 2 ½ men. skönt!

ska ta och titta klart nu men vi hörs..kram!


helt slut

hellu sötnosar! hoppas att allt är bra med er, själv är det helt okej ! sitter här vid datron nu efter ett tufft träningspass. så jävla skönt det vara att träna nu idag.. behövde verkligen det.
så nu sitter jag här framför datorn är så jävla trött, känner redan hur träningsvärken är påväg.. :/
förlåt men jag är så jävla trött så det blir ett kort inlägg..
måste bara fråga om ni har hört att det kommer bli den kallaste vintern i år på 1000 år? :o helt sjukt! sommaren blir bara värmare och värmare och kortare och kortare, medan vintern blir kallare och kallare och längre och längre..
för att vi inte ska stoppa huvudet i sanden för detta så får ni här en härlig sommarbild eller aa, en varm bild med färger åtminstone :)
ha en toppen kväll med en massa fredagsmys!

RSS 2.0