söndag

hejhej !
hoppas att allt är prima med er, själv är det rätt okej, förutom att jag bråkar med mamma och att det är måndag imorgon men annars är det prima skinka som det kallas ;)
idag har jag vart med sara den rara hela dagen, mysigt värre.. vi har åkt moppe, ätit bulle, nudlar och chilinötter, vi har druckit allt för stark saft, vi har åkt mera moppe, sara har nästan kört ned i diket, vi har kollat på farsan och vi ha skrattat & skrattat & skrattat!! en helbra dag helt enkelt!
nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli klar, är döds hungirg!
imorgon är det skola, vilket betyder mera läxor! blä på det.
vet inte om jag ska träna efter skolan imorgon eller inte, det får nog bli kvällens fundering..
tänkte ta och duscha nu innan maten, om jag hinner.. men vi hörs era små smultron!
puss&kram!


lördag

halli hallå :)
allt bra? själv är det prima! magont är borta och sitter och väntar på middagen som strax är klar.
vad har jag gjort idag då?
-jadu, jag vaknade upp vid halv tio, då jag satte på tv:n och kollade på film. klockan 12 smsade sara och vi bestämde att vi skulle träffas och hitta på något, så jag gick in och duschade och så träffades vi klockan 2.. vi kollade på film och hade en otroligt trevlig dag helt enkelt! :) tack sara rara <33
min dag har alltså vart helt toppenbra, hittils ! pratar lite med malin nu om vi kanske ska hitta på något, kolla på film eller nåt ikväll, skulle vara mysigt!

ska prata klart med malin och kolla om vi kommer överens om något, ha det bäst sötnosar!
kram&puss!


fredag, veckans höjdpunkt

hej alla där ute i stora, vilda, helt fuck upp världen ! :D
hoppas att allt är bra med er era små smultron, själv är det väl sådär.. lite ont i magen men det går säkert över snart..
har precis kommit hem nu från en otroligt skön skoldag, började 12.30- hade matte i en timme- klassfoto- sluta! slutade alltså 14.20 ;) hur great som helst.
sen gick jag, elin och sara på stan.. sara mötte upp sin syster och gick med henne medanst jag och elin gick och köpte oss en varsin glass... skulle egentligen ha hängt med och tränat nu vid 17.00 men hade så jävla ont i magen så jag åkte hem istället.
så nu sitter jag här för mig själv och funderar på vad jag ska göra.. smsar lite med zake, han ska på fest.. vilket jävla lyllo. jag vill också på fest och festa!
men nej hörrni, ska spela lite gitarr tror jag, ha det bäst så hörs vi ! :)
kram <3
 
my darlings

höstdesign

halloj alla sköna människor. hoppas att allt är bra med er, själv är det bra fast är lite små trött bara :/
igår var det fredag och det var så jävla skönt, skolan började 8.45 och gick till 13.30 :) rätt chill faktiskt! sedan mötte jag upp malin och anna och tillsamans gick vi och fikade och hade trevligt :) trevligt trevligt var det! när jag hade fått ned mitt winebröd i magen bar det av till friskis där vi körde ett aerobics pass :) så jävla skönt och roligt! höll på en timme och 10 minuter tror jag, nonstop! grymt ju!
åkte hem med 19.10 bussen och åt sedan en fin middag med familjen innan jag lade mig vid elva, helt slut.
vaknade upp vid halv tio idag då jag åt frukost och pluggade sedan historia och matte. kan ni förstå? jag, plugga matte och historia på en lördagmorgon, vad fan har hänt? ;)
pluggade till 12 då jag började göra mig iordning för att dra till släkten och fira kusinens pappa.
måste sluta där, ska äta tacos !
men ha det bra :)
här är designen :
 vad tycks? :)

röda rosor vid min grav, tack!

halli hallå.
har precis kommit hem från sara den rara.. vi har pluggat.. eller ja.. plugga och plugga vet jag itne precis men vi har i allafall haft kul!
plugga är i allafall något jag måste göra nu, jag känner mig så sjukt pressad! har prov på torsdag, och jag kan ingenting.. spanska läxa till fredag, kan ingenting.. jag ska läsa ut en engelskbok med 300 sidor till näst nästa vecka.. jag har inte ens läst en ända sida.. så ja, jag känner mig sjukt nere! vi har bara gått i skolan i cirka 3-4 veckor och jag är redan skoltrött..
men nej, ja måste verkilgen plugga nu..
hoppas ni har haft en bra dag oavsett att vädret har vart piss.
puss&kram svennebanan!


seg..

halli hallå bloggen. det var ett tag sen jag uppdaterade men ska försöka göra en ändring på det. har bara vart lite mycket i skolan och är väldigt seg nu i början av terminen.. men det ska bli ändring på det!
hoppas i allafall att allt är bra med er, själv är det helt okej.. förutom att jag har tre stora jävla läxor som ska in nu i veckan och så har jag ett prov på något som jag absolut inte kan! känner en aning stress över det..
helgen var på topp.. slutade halv två på fredagen, åkte hem och städade och fixade iordning för en skön filmkväll med tjejerna:) mamma och pappa  var borta på någon trätt med fyrhjulingarna i helgen och kom inte hem förrän vid tio i lördagskväll. så jag och tjejerna hade hela fredagen och lördagen på oss, underbart skönt. eve kom tyvärr inte men elin, jag, malin, camilla, victor och patrik kom och tillsamans kollade vi på jätte många filmer och lyssnade på musik, samt spelade guitar hero :)
hade en grym kväll/natt/morgon.. vi lade oss inte förrän 6 på morgonen ;)
vaknde upp vid tio igen då vi åt frukost och sedan drog alla hem och klockan 17.25 tog vi bussen in till kulturnatten i stan, hade en trevlig kväll med många vänner och mycket skratt! tackar för de!
söndagen spenderades hemma i mjukisbyxor och mjukiströja, skönt!
men idag är det måndag och min dag har hittils sett ut såhär:
* gympa ( badminton inne)
* samhällskunskap
* lunch
* historia
* geografi
en rätt soft dag faktiskt!
ska snart äta men ha det dunder bra, så hörs vi! :)
puss!


det är dags för fredagsmys :)

halloj :)
hoppas att allt är bra med er, själv är det på topp. är lite snorig fortfarande.. var nämligen sjuk i tisdags och i onsdags, men är absolut på bättringsvägen, det är ju toppenbra :)
idag började jag kvart i nio och slutade halv två, vilket var skönt på en fredag !
ett kort inlägg blir detta.
när jag kom hem från skolan med mamma så stor städade jag rummet, bilder kommer upp imorgon :)
så jag har nu städat hela rummet, bäddat rent i sängen, bytt gardiner och tagit in kaninen för året :)
nej hörrni, nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på the bodyguard:)
kram!
du är värdefull!<3

RSS 2.0