en fin lördageftermiddag med kusinen.

hejsan på er :)
förlåt att jag inte har laddat upp på aslänge men jag har inte haft tid helt enkelt.
har gått upp tidigt varje morgon, och har vart dödstrött när man kommit hem.. så har inte riktigt haft ork :/
men nu så, nu sitter jag här vid datorn!
min vecka har vart ett helvete..
så förlåt att jag inte har skrivit.
jag orkar inte berätta vad som har hänt men den har inte vart rolig. kan i allafall berätta att vi har haft nationella prov i matte. gick åt helvete. men hoppas att det gick bättre än vad det kändes.
men i allafall, idag så vaknade jag vid halv åtta :O fattar inte varför för jag var fortfarande as trött men jag gick upp och kollade på tv. men efter cirka en kvart så somnade jag i soffan och vaknade av att eve smsade mig och undrade om jag ville med till viksta marknad. :)
så jag gick upp och klädde på mig lite kläder och sedan åkte vi. men när vi väl hade kommit in till bjk och skulle börja åka mot viksta ångrade vi oss , så det slutade med att vi åkte omkring i bjk. roligt det med :)
men sen så åkte jag hem och sköljde av mig för jag och mamam skulle in till stan en snabbis med grejer till pappa som är på jobbet. sen så åkte jag och mamma och åt lite mat. och nu så har vi kommit hem. tänkte spela lite gitarr nu innan kusinen kommer över :)
lite underhållning ikväll med henne är alltid roligt ! :D
hur är det med er ?
kram och ha det bäst underbara människor !

dålig uppgratering

hejsan bloggen !
förlåt att jag inte har laddat upp sen i onsdags men jag har inte haft ork och har liksom inte riktigt haft bågot att skriva om direkt. ledsen för det.
men har faktiskt lite att skriva om nu.

torsdagen var tråkig, hade lite ångest och panik eftersom att vi hade nationellaprov i matte i fredags.
nationella gick sådär.. asså jag kommer säkert få göra om men vafan.. det var nog 3-5 frågor på nationella som inte våran mattelärare har gått igenom med oss. riktigt dåligt!
får skälla ut henne imorgon fan!
men efter skolan i fredags åkte jag och en kompis, malin till stockholm där vi senare gick på Viking Line Cinderella! :D
hade grymt kul, men fick dock vänta i typ 3 timmar innan vi fick gå på båten för att båten var försenad. men det gick rätt fort ändå, vi fikade lite!
men i allafall kom vi på båten så småning om så då gick vi upp till hytten där vi lämnade packningen och sen gick vi ned och åt på resturangen, blev lite stressigt för vi hade bokat så vi skulle äta typ precis när vi hade kommit på. men i allafall så gick vi ned och åt..
jag åt oxfile men typ potatis till.. och grönsaker, det var jätte gott ! :)

jag och malin gick tigare från bordet och då gick vi upp till hytten och bytte om för kvällen :)
var uppe på rummet typ i 1 timme sen så gick vi ned till fun club och club seven eleven.:)
träffade en masssa killar som stannade och pratade med oss ! :)
alla var as schyssta !
vi räknade och kom upp i 15 st killar som hade snackat med oss ! :)
roligt roligt !
men aja, sen var vi ute på dansgolven och dansade och hadee roligt. kom inte i säng förrän 2 eller 3 på morgonen sen :) men vi hade grymt kul !
vaknade sen då vid 9 halv 10 då vi gick upp och gjorde oss iordning. vi hade frukost på rummet så vi åt där då och sen gick vi ned och kollade på karaoke :) härliga människor som sjunger !
sen så åt vi lunch på buffén :)
kom fram till stockholm igen vid halv fyra då vi tog en buss som körde hem oss :)
var sjukt trött när jag kom hem och är det fortfarande ! men hade en rolig helg så jag ska inte klaga över nåt!
men nej hörrni, jag ska ut i solen nu, jättefint väder ute !
hoppas ni får en bra dag !
kram !
 
en rolig bild på malin från hytten på båten ! :)
tack för en trevlig helg!

onsdag

hejsan :)
nu har jag kommit hem från att ha åkt moppe hela kvällen med tjejerna :) roligt roligt var det ! måste göras om ! :)
det blir ett kort inlägg för jag måste äta nu .. men i allafall :)
min dag :
vaknade vid 06.45 och då gick jag upp och fixade mig iordning, åt frukost och tog moppen till skolan för vi ahde sovmorgon :)
hade musik första lektionen.. roligt !
slutade klcokan 15 och då åkte jag och en kompis upp till affären för att köpa en varsin pigelin i det varma vädret.
sen så åkte jag hem och senare kom några kompisar med mopparna och sedan åkte vi ända tills nu. :)
roligt !
men nej, mamma ropar
ha det bra sötnosar !
kram och ta hand om er :)

a blue sky with a beautiful sun today :)

hejsan på er :)
förlåt att jag har slarvat med uppdateringen :/
har inte riktigt haft tid ..
men hur är det med er och vad har ni gjort/gör? :)
själv så är det bra med mig & jag har precis kommit in från en varm vår som är utanför min ytterdörr ! härligt!
äntligen blir det lite värme här i sverige..
men i allafall, mitt sista inlägg var från i söndags så jag tänkte att jag kunde skriva lite kortfattat vad jag har gjort dom senaste dagarna :)

lördag eftermiddag/kväll:
jag tog aldrig tåget in till stan som det var planerat. som ni kanske läste så skulle ju jag ta tåget som gick 16.27 men precis när jag skulle gå ut från mormor och morfar så blev jag så jävla yr och illamående. allt bara snurrade till ! så jag väntade till klockan blev 17.00, då morfar sa att han kunde skjusa in mig för att han skulle ändå in till stan och handla. så jag åkte med han och sedan så släppte han av mig vid gränby där farmor stod och väntade:)
vi gick in och handla på massor av affärer, bland annat på gina tricot och intersport.
jag köpte inte så mycket faktiskt. ett par jeansleggings, två blusar , en tunika, ett linne, tre par örhängen, tre par ringar, svarta leggings, trosor & nagellack.
tror det var allt ? ;)
sen så blev klockan halv 8 så vi gick in på kvantum och köpte grillad kyckling och potatis sallad + några tomater och en gurka.
sedan så gick vi till bussen och tog bussen hem till farmor. när vi kom hem till farmor åt vi, vi var grymt hungriga. sen så blev det typ när vi hade kollat klart på tv tittade vi på " djävulen bär prada".
och lite senare vid typ 22.15 kom mamma och hämtade mig och vi åkte hem till oss. gick och lade mig tidigt sen, var väldigt trött. ;)


söndag för/eftermiddag och kväll:
vaknade runt 10-10.30. gick upp och gjorde i ordning frukost och kollade på film.
när klockan hade blivit 12.. tror det var runt 12, då ringde kusinen och frågade om vi skulle in och träna, men som vanligt så hade jag lite ont om pengar eftersom att jag hade vart och handlat dagen innan. så vi bestämde att vi skulle ta en söndag tillsamans och inte göra så mycket. så vid klockan 13.30 typ så kom emma över och vi gick ut på altanen och njöt av solen :)
men det blev ju varmt och suget efter glass blev ju bara större och större.. så vi åkte upp till affären och köpte glass och lite godis som en avslutning på lovet liksom. så vi köpte det och sen åkte vi hem igen och åt... sen så satte vi ute i solen och gjorde inte så mycket. bara snackade en massa skit och hade roligt !
emma åkte vid typ 17 så då tog jag fram gitarren och spelade lite, övar på min nya sång.
sen så rann tiden iväg och det blev kväll. jag gick in och dushade och kollade på film på kvällen och tog det lugnt med ett glas vatten och ett äpple i handen.

måndag för/eftermiddag och kväll:
ja, det var ju första skoldagen så klockan ringde 06.00 så det var ju bara att gå upp och göra sig i ordning. haha, ögonen vägde ton ! gick inte så bra att sminka sig då men vafan, det fick gå ändå..
åkte till skolan och fick träffa alla igen! det var faktiskt lite roligt att träffa alla kompisar!
men iallafall så var det en vanlig måndag med dem lektioner vi brukar ha, fast gympan var inställd :@ inte lika roligt de inte !
men sen så slutade vi klockan 3 så jag tog bussen hem. kom hem typ 15.30.
vid cirka 17.30 åkte jag och elin till stallet för att kolla på när evelina skulle rida :) ett trevligt stall med grymt fina hästar. hästen som evelina skulle rida hette fillan :)
men så började ridningen typ 18.40. så vi satte ute i solen och kollade när dom var där i hagen och hade lektion. men det var grymt mycket myggor! dom var fan lika stora som bin eller typ getingar.
så jag och elin åkte typ 19.05 !
påvägen hem från stallet mötte vi malin, camilla och anna. så vi bestämde att vi skulle åka lite moppe. så vi åkte moppe typ i 2 timmar :) roligt!
HAHAH, diggar annas körning ! :D
men sen så åkte alla hem och jag kom hem typ vid 21.05 :)
så då sprang jag in i duschen eftersom att jag luktade stall och häst. sedan så blev det tv-tittande på hollywood frurar :)
somande vid typ 22.

tisdag för/eftermiddag och kväll:
på tisdagar har vi sovmorgon till klockan 08.35 så jag tog en liten sovmogon och åkte moppe sen till skolan. härligt härligt!
hade som vanligt syslöjd på morgonen och spanska sista lektionen. slutade 13.30 ! chill !
sen så åkte jag moppe hem och åt lite mellis :)
gick sedan ut i solvädret och gjorde läxan som var att läsa ett kapitel i no- boken. ;)
sen så hade jag inte så mycket att göra så jag gick ut för att tvätta min moppe som typ var grå när det egentligen ska vara svart ;) så nu är det ren och fin !
så nu sitter jag här vid datorn och har tråkigt. ska nog ut på altan och spela gitarr men vi får se vad som händer ikväll :)
blir väl en hemmakväll med familjen ! :)

ha det bra !
ska skriva imorgon !

kram <3



en förmiddag hemma hos morföräldrarna.

Godmorgon och god förmiddag :)
Hur är det med er sötnosar ?
själv så mår jag toppen bra förutom att det är lördag och det betyder att vi börjar skolan om 2 dagar ungefär :/ inte kul måste jag få tillägga !
vad ska ni göra idag eller vad har ni gjort idag, den lilla tid som har gått ? ;)
själv sitter jag hemma hos mormor och morfar och väntar på mitt tåg som går 16.27 ;) roligt med lite pansionärsnack ibland då och då ;)
har inte så mycket mer att säga faktiskt .. haha .. tomt inuti huvudet just nu ;)
men ha en toppen lördag så hörs vi ikväll om jag orkar lägga in ett inlägg annars så skriver jag imorgon bitti !

kram på er ! :)




saknar bästa vännerna <3


en regnig eftermiddag

hejsan :)
hur är det ?
hur har denna fredag varit för er då ?
för mig har den vart dryg som f*n.
och jag har en jävla ångest dessutom ! en av mina bästa vänner har åkt till skåne och den andra har haft en moppekusr så jag har haft så jäkla tråkigt ! men imorgon blir det roligt , lite sysselsättning i allafall ! :)
jag ska nämligen först till mormor på förmiddagen, sen så ska jag ta upptåget till uppsala och möta farmor och sen så ska vi åka till Gränby och shoppa ! :) har inte gjort det på hela lovet så det ska bli roligt att få hem lite nya och fina kläder till våren ! :)
vilken är eran favvoaffär och shoppa kläder på ?
jag vet inte riktigt, jag tkr om gina tricot grymt mkt, men också så har h&m kommit med sjukt fina kläder på sistone. har inte vart så förtjust i h&m förrut men nu så har jag typ börjat älskat det ;)
haha, nej .. nu fick jag värsta suget för att spela sims , haha ( så barnslig är jag ) men det var grymt längesen ju.
men ha det bra så skriver jag senare ikväll om jag har tid ;)
kram sötnosar!

fredag

godmorgon :)
sovit gott ? själv har jag sovit underbart, verkligen sovit djupt inatt vilket var längsen. vaknade av att min katt slickade mig på pannan.. haha sötnosen min ;)
men hur mår ni och vad ska ni göra idag då ?
skulle vara intresant att veta :)
själv så ska jag nog kanske inte göra så värst mycket. skulle vilja åka moppe till en kompis men jag får inte tag på människan ;) haha .. konstigt ?
förlåt förresten att jag inte lade in mågot mer inlägg igår kväll men jag glömde helt bort :/
nej, frukost nu !
men idag lovar jag att lägga in ett inlägg lite senare :)
kram sötisar ! :)

torsdag


hejsan underbara människor :)
hur är läget ?
vad har hänt idag ?
haha, själv mår jag bra .. lite trött och lite överhungrig men annars toppen ;)
sitter här i köket med bärbara datan och kollar ut genom fönstret.. mulet och trist utanför .. och regnar gör det också.
skitväder..
kan det inte bli lika fint som det var i tisdags ? ( var det inte då det var typ +17 ?)
så jävla härligt väder det var då då ! vill ha sommar nu .. eller i allafall en riktigt varm och fin vår nu !
inte en massa regn och annat blaskigt helvete ;)
men min dag då
jag vaknade vid halv elva av att min mamma smekte mig på kinden och sa att det var frukost..
var skittrött men mamma hade gjort ordning värsta frukosten med ägg och bacon så jag ville inte vara dum och bara skita i det liksom .. så jag drog mig upp ur sängen och njöt av den goda, vällagade frukosten :)
efter frukosten gick jag in i duschen och sköljde av mig lite :)
jätteskönt ! sen så gick jag och mamma ut och flyttade min kanins bur så den stod i solen så han kunde vara ute och njuta av lite frisk luft efter en sådan kall och grå vinter, och som jag trodde så blev sigge( kanin ) jätteglad ! :D
sen så gjorde vi rent en altandörr som vi har sålt på blocket. gick väldigt snabbt.
sen så åkte mamma till jobbet och då tog jag moppen till mormor och morfar :) men när jag kom fram så var det typ ingen hemma , så jag ringde till morfars mobil och frågade vart dom var någonstans och då sa han att dom var inne i stan .. så det var ju bara att åka hem igen det .
sen så kom jag hem och kollade på tv, King Arthur.
sen så kom pappa hem och nu står jag här och lagar mat !
men nej, maten är klar nu !
jag skriver mer ikväll !
kram sötnosar !

22.24

hejsan :)
nu blir det här sista inlägget för idag.
men min dag då :
vaknade typ 10 över 10, gick upp och åt frukost med mammi.
mamma åkte till jobbet typ 13.10 .. jag tog moppen 13.30 till en kompis.
vi åkte upp till affären och köpte glass och sedan så gick vi hem och åt upp den ;) en daim blev det.. fan vad saknad en daimglass har vart nu under vintern!
men i allafall så åkte jag hem igen vid typ 15.40 :)
kom hem och tittade på jurassic park 2. läskigt läskigt !
sen kom pappa hem från jobbet och vi gjorde iordning mat :)
sen efter maten gick pappa ut i garaget och meckade med fyrhjulingen och jag kollade på
" Anna Anka söker assistent" .. haha , skönaste pogrammet  fan ;)
växlade också några ord med my grandma i telefonen också, vi ska träffas på lördag för lite shopping :)
men nej hörrni, nu ska jag kolla på tv och prata med mamma som precis kom hem från jobbet.
vi hörs imorgon sötnosar :)

sov gott och dröm sött !
have a sweet dream !

onsdag


hejhej bloggare :)

hur är det med er ?
vad händer idag ? :)


hoppas att det blir något skojjigt i allafall :)
själv sitter jag här vid datorn och skriver lite och pratar med en hel del kompisar på msn :)
har precis hjälpt en kompis med hans blogg. gick bra de :)
men nej hörrni , detta blev ett kort inlägg.. jag måste göra mig iordnig och backa ur moppen för jag ska nämligen iväg till en kompis ;)
men ha det toppen så skriver jag mer ikväll :)
kram !


en dag med malin

¨
hej underbara människor där ute :)
nu har jag precis kommit hem från malin.. roligt roligt !
satte mig vid datorn nu på en gång för att titta på lite bloggar och alla gulliga kommentarer.
min dag har vart helt okej :)

vaknade 10.10 - gick in i duschen- åt frukost- gjorde mig iordning- släppte ut kaninen i uteburen- åkte till malin :)
kom till malin runt ett tror jag ;) haha.. vettefan !
men så gjorde vi lunch ... vofflor ! :D gottgott !
haha , men malin hade ingen margarin hemma så vi tog typ hennes smörpaket.. typ allt smör var slut när vi hade haft så mycket smör som det stod i receptet ;) HAHAHA
men sen så tog vi fram sylt, chokladsås och kolasås. fråga inte hur vi tänker när det gäller mat för jag vet knappt det själv ;)
men sen så åt vi och det smakade väl sådär , antar att det var smöret ;)
sen så kollade vi på tv..
sen så kom malins mamma hem runt halv 5 tror jag att klockan hade blivit. då gick vi upp till malins rum och kollade på kort när hon var liten :) vilket charmtroll till unge ! :)

men aa, sen så tog jag moppen och åkte hem :)
nu sitter jag här och har det.
tänkte åka över till mormor och morfar !
skriver mer ikväll !
hur har ni haft det idag ?
kram på er !



ursäkta bildkvaliten ;)

bedtime ?

hejhej :)
nej, nu blir dethär det sista inlägget för den 5 april 2010.
jag ska stänga av datorn nu och lägga mig i sängen och kolla på tv.
skönt.
jag är verkligen shoppingsugen :) haha ..
har hittat massor av fina kläder på olika hemsidor och smycken som glimmar !! :)
wwiiooo ! det gillar jag.
imorgon jobbar både mamma och pappa så då är man ensam hemma..skönt att vara själv för en dag !
men vem vet, jag kanske ska ta moppen över till mormor och morfar och vara lite med dem !
jag är jätteglad nu faktiskt !
jag har nästan lärt mig plocka på gitarren !
äntligen.
jag vill så gärna kunna plocka på gitarren för det låter så fint då :)
men nej mina sötnötar !
nu ska jag borsta tänderna, ta på mig pyjamasen och lägga mig i sängen med ett glas vatten i handen :)
godnatt och dröm sött underbara människor :)


en dag utan innehåll


hej underbara människor :)
sitter här inne i köket med mamsen och lägger ut lite gamla grejer på blocket ;)
haha , roligt roligt !
idag har jag inte gjort så mycket faktiskt. bara tagit det lugnt, härligt det med !
nu har det i allafall slutat snöa så det är ju hälrigt underbart !
då kan man ju kanske åka lite moppe imorgon då :)
btw så har jag gjort rent kaninens bur och katternas kattlåda, städat lite i rummet och suttit vid datorn idag.
det är det ända som har skett idag typ :)
skriver mer ikväll, middag nu !
kramar!


på bild: min underbara kattunge Tazzan!

vackra, vita vintervärld.

godmorgon alla underbara människor :)
hoppas ni har sovit gott ? jag har i allafall sovit som en stock ;)
vaknade upp med ett leende på läpparna tills jag kollade ut genom fönstret !!
SNÖ? :O
skämtar du eller ? vi har ju precis fått lite vår och då börjar det snöa !!
jävla skitväder !
hoppas att det snart förasvinner i allafall, för jag orkar inte ha mer snö nu , jag vill ha sommar !
men nej, vi skippar snö snacket nu.. tänk ljusa tankar gott folk :)
haha
vad ska alla hitta på idag då ? :)
själv så vet jag inte. har tänkt att gå in i duschen och skölja av mig lite grann och sen så ska jag klä på mig lite mjukiskläder och ta en dag vid datorn :) hade tänkt springa idag men det är väl bara att ställa in det :/
hade sett fram imot det..

nej hörrni, nu ska jag lägga upp detta inlägg och springa in i duschen.
hoppas alla får en toppen måndag !
kramar


rubrik?


detta skulle inte sitta helt fel direkt , men tyvärr så har man lite ont om pengar eftersom att jag sparar till min systemkamera :/

påskmiddag


hejhej :)
nu sitter jag här vid datorn och är lite social med mig själv.. det funkar det med :)
just när är farmor här och besöker oss lite, trevligt trevligt måste jag få tillägga.
hoppas vi ska äta snart , är otroligt hungrig :/ haha .. typiskt mig ! hihi
hoppas att allt är bra mer er, har ni fått mycket godis ? :D
själv har jag fått ett påskägg av mamma och pappa med bara godis, ett påskägg av mormor och morfar + 100 kr och så iag har jag fått ett paket med Lindor ( choklad), presentkort på gina tricot, 300 kr och 3 pennor av min goda farmor !
kan inte göra annat än att bocka och niga ! ;)
men nej, nu ropar mamma att jag ska komma ut och vara lite social med dem istället.. det kan hon ha rätt i ;)
men ha det bäst en sådan fin söndag som denna.
kram ! :)

2010-04-04

hejhej :)
sitter här vid datorn och ögonlocken känns som 2000 ton ;)
är otroligt trött !
vad tycker ni om min nya header ?
 blev den bra eller ska jag ha den gamla eller ska jag göra en ny ?
tycker själv att den blev rätt så ok faktiskt , men vad tycker du ? vill gärna veta :)
idag .. eller igår blir det ju nu för klockan är ju snart tio över ett. 

men igår då så vaknade jag upp hemma hos kusinen :) var väldigt pigg faktiskt ! konstigt nog ? ;)
haha, det var så jävla kul !
jag och emma hade vart ute och åkt lite moppe innan vi skulle hem till henne på kvällen, asså fredag kväll. så när vi sen kom hem till emma så frös vi så vi böt om till pyjamas och målade naglarna på varandra ;) hon kunde inte måla med höger hand och jag kan inte måla med vänster så vi hjälpte varandra :)
men när vi hade målat naglarna skulle vi lägga oss ned i sängen under täcket och kolla på
" Harry Potter, halvblodsprinsen" .
haha , men det blev inte så mycket tv- tittande för mig tyvärr för jag slumrade till och sov som en stock.
haha , så emma fick väcka mig då och då. haha
men i allafall så stängde emma av tv:n tillslut då hon fattade att det inte spelade någon roll hur många ggr hon väckte mig för jag somnade ändå om på en gång ;)
haha .. typiskt mig !
men i allafall så vaknade jag upp hemma hos kusinen och jag gick in i dushen för att fräscha upp mig lite :)
otroligt skönt !
sen så vaknade emma och vi gick in i köket och åt frukost :)
och sen så när vi ahde ätit och var mätta så sminkade jag mig och sedan så kollade vi på talang 2010 :)
hahaha , gula gubben var där ! :D
sköna killen!
men sen så gjorde emma också sig iordning och vi gick då över till mormor och morfar som bor typ bakom emmas hus.
där blev det fika och lite påskgodis ...
sen så blev klockan halv 4 så då gick vi tillbaka hem till emma där jag packade ihop och åkte hem till mig :)
skönt !
nu sitter jag här. kom kanske hem för 2 timmar sen efter att ha vart inne i stan hos en kompis till familjen.
nej , nu är jag riktigt trött, jag ska nog borsta tänderna nu och lägga mig i min stora, sköna säng och drömma!!
imorgon kommer farmor över på påskmiddag och så får vi fika besök av mormor och morfar ! :)

men ha det bra sötnosar , kram !


övernattning


hejhej bloggen :)
idag är det den 2 april och jag gillar't :)
just nu är kusinen här ( människan på bilden )
och vi har precis kommit hem från en middag på en resturang :) jätte mysigt !
men det måste ha varit någe fel på colan för vi är hypra ! :)
och det gillas !

men i allafall !
nu ska jag packa och sen så ska vi kanske hem till emma eller om vi ska in en snabbis till lilla byn ;)
skriver mer imorgon !
dröm sött gullungar.
kram :)


nu är det påsklov!

hejhej bloggen :)
sitter här vid datorn och tittar runt lite på bland annat facebook och bdb,
och såklart spelas det låtar på spotify :)
just nu spelas " out from under ",grymt fin text ! :)

har haft värsta oturen idag :/
jag var ute och åkte med moppen på en liten kvällstrip , jätte härligt tills jag kom hem och såg att jag hade fått punka på bakdäcket..
jag fatta inte dt innan jag skulle åka iväg men medan jag åkte sen på vägen så kände jag att styrningen blev dålig och att jag bara kom upp i 40 km/h. jag brukar komma upp i minst 50km/h. så jag förstod att något var fel men kunde inte riktigt då sätta fingret på vad det var , men nu vet jag att dt tyvärr var punka då ! jävla skit!
men pappa hade typ kollat på biltema så vi ska in dit imorgon vid typ 10 för att köpa något som man kan använa för att laga punkteringar !
hurra för mig !
men nog snackat om min moppe ;) haha
idag så är det ju torsdag.
sista dagen i skolan och första dagen på påsklovet !
fyfan vad jag har längtat , det har vart en pina att gå i skolan dem 3 sista veckorna måste jag få säga!!
inget jag har tyckt har vart så kul menmen , nu är vi ju här .. påsklovet 2010 ! :D
underbart !
imrgon är det fredag vilket betyder att det blir en heldag med kusin ! :)
först biltema vid 10, sen åka hem och fixa moppen, sen blir det lite jogging, sen dushen och sen så kommer kusin ! :)
love it !
nej, underbara människor ..
jag måste städa upp lite på golvet .. det ligger lite kläder här och där, om jag inte städar upp det kommer mamma att dampa ur ;) haha
men ha det toppenbra !
kramar !


RSS 2.0