torsdag

hejsan underbara söta människor ! :)
hoppas att ni mår bra :)
mår själv väldigt bra faktiskt ..

min dag idag har vart okej
* först vip
* sen SV
* sen SO
* sen NO
* LUNCH
* mer än en timmes rast
* ENG
* slutade !
men i allafall på den långa rasten gick jag hem till en kompis där moppen stod, så jag hämtade den och så åkte jag och eve och tankade .. sen så blev det tillbaka till skolan där vi mötte elin och sen så åkte vi till camilla där alla andra tjejer var så vi var med dem en liten stund :)
för mig är skolan bara en pina så jag berättar inte om lektinerna , men när vi slutade så åkte jag och eve till affären där vi köpte glass och när den glassen var i magen köpte vi oss en varsin colaburk och drack upp den, vi var grymt törstiga .. men sen så drog vi till badet där vi träffade adde, david, elin och patrik :)
adde och david badade men sen så vi halv fyra så drog jag upp till affären igen för jag skulle klippa mig!
så jag klippte mig och blev faktiskt rätt nöjd, men problemet med mig är att jag kan inte fixa mina frisyrer. jag kanske har frisyren i några dagar men sen så skiter jag i den liksom ;)
men i allafall så åkte jag hem sen efter klippningen. och sen så kanske efter en timme så åkte jag in till bjk igen föra tt möta eve, vi skulle äta på greken.. så vi käkade och då kom elin och patrik.. och när vi hade käkat klart drog vi till badet igen där vi satt och pratade .. och mitt i alltihop fick jag och eve för oss att vi skulle ta vårt första dopp.. så vi åkte hem till david där eve fick låna moppe hjälm så jag kunde skjusa henne hem till henne så vi kunde byta om ( eve cyklade innan). sen när vi kom hem till henne så bytte vi till bikinis och sen så åkte vi till badet ! och då tog vi vårt första dopp :)
lycklig fan !
men aja, måste kila nu !
hoppas på att vi ska bada imorgon igen ! :)
men ha det bra, puss&kram svennabanan!

 älskling på bilden :)


onsdag

hejsan sötnosar :)
hur mår ni ?
själv mår jag toppen, är en aning trött efter en seg dag men man får inte hänga läpp för de inte ;)
jo, jag har tänkt på en grej.. jag har ju lärt känna många nya vänner sen jag skaffade bloggen, och det är jag djupt tacksam över.. och alla dem som jag har lärt känna tkr att jag ska börja lägga upp mina olika outfits ;)
jag vet inte riktigt ja ;) ska man kanske ta och görat ? ;)
måste få suga på karamellen innan man avgör om den är god eller äcklig..
men i allafall, har haft en bra dag utöver det sega, slutade tre och tog då moppen till badet och träffade lite folk, roligt och var typ där i två timmar, och sen så åktej ag till affären för att handla åt mi padre och nu har jag kommit hem :)
måste plugga lite nu tror jag .. eller ja, först ska vi äta men sen så måste jag plugga.. har några läxor :/

men nej, kram sötnosar och ha dt bäst !
puss&kram svennebanan!

JAG ÄLSKAR MIN FARMOR !

hej bloggen !
detta blir ett snabbt inlägg. har nämligen besök av min farmor idag :)
jag är överlycklig !!
jag älskar verkligen min farmor, hon är underbar.
som ni vet så är jag på jakt efter en grym systemkamera som jag håller på att sparar till.
jag hade 1500:- själv och så när jag satt här vid datorn och surfade kom farmor in och gav mig 2000:- till min systemkamera !
jag är överlycklig.
hon hade tydligen sålt ett modellplan som tillhörde min farfar och så hade hon sålt ett headset och hade totalt fått 2000:-.
jag blev väldigt skeptisk men hon ville verkligen att jag skulle ta imot pengarna och att farfar skulle bli jätteglad om jag gjorde det..
jag vet inte riktigt vad jag ska säga ... nu fattas det 2000:- sen så har jag min kamera. om jag inte ska ha en annan kamera , då fattas det bara 790:- !
TACK FARMOR !
JAG ÄLSKAR DIG !

morgon



godmorgon sötnosar :)
sovit gott ? drömt sött ?
jag har gjort både och ja ;)
var grymt trött igår när jag lade mig, ögon vägde ton och jag benen var svaga. jag måste ha somnat otroligt fort för jag kommer knappt ihåg att jag lade huvudet på kudden, haha.
men jag har sovit toppen skönt och har drömt fina drömmar inatt :)

vad händer idag då ?
jag har inte riktigt planerat min dag än.. har tänkt på att kanske åka över till mormor och tjäna lite pengar till systemkameran. jag ska nämligen jobba lite där hemma med att klippa gräset och rensa ogräs och tvätta bilen och såna grejer, och när allt det är klart får jag pengar. vet inte hur mycket men vi skulle komma ´överens om ett pris :)
ska kanske också vara med kusinen kanske, tänkte smsa och fråga vad hon gör :) men nej hörrni, toppenfint väder ute idag så nu är det bara att springa in i duschen och sen klä på sig och sedan ut och njuta :)
hoppas ni får en toppendag underbara människor :)

puss&kram !


godmorgon

godmorgon :)
har ni sovit gott ?
jag har i allafall sovit som en kung inatt , men är fortfarande grymt trött men väldigt utvilad!
jag är jätte ledsen för att jag inet har uppdaterat på snart en vecka, jag har tänkt varje dag att jag ske logga in och skriva ett litet fint meddelande men det har liksom aldrig blivit av. har vart otroligt trött och lat denna vecka. man har liksom kommit hem från skolan och sen somnat framför tv:n .. jag vill ha sommarlov nu !
läraren säger att det är många som redan har börjat gå på sommarlov och jag tror att jag börjar bli en av dem tyvärr.
men man får ta och hålla ut nu. det är bara 4 veckor kvar ? eller nåt sånt så :)
men jag har det i allafall bra , lite trött på alla nationella prov och allt annat skit!
hade no nationella i onsdags. gick sämst men kunde labben tror jag, hoppas att jag får försöka genomföra den !  nu i veckan som kommer har vi nationella i spanska, eller asså det är som ett test inför nästa år men vi ska i allafall göra det imorgon och på tisdag tror jag.. jag vet inte om det var på tisdag också men vi ska i allafall göra det imorgon.. provet är typ 10 sidor med en massa text ! :'/ jag kommer dö !!

jag orkar inte berätta allt jag har gjort under min vecka, det har hänt så mycket så jag blir bara helt matt i huvudet bara jag tänker på det  :/
men nej, nu ska jag kolla på tv och sen så får vi se vad dagen har att bjuda på.
måste nog göra min musikläxa som ska in på onsdag och sen så ska jag plugga lite spanska.

justja !!
idag så ska jag och mamma åka till mammas jobbakompis Beathe. Vi ska ta mått inför min balklänning som Beathe ska sy åt mig ! hon är jätteduktig !

om du har haft bal, kan inte du förklara hur din balklänning såg ut och berätta lite hur det gick till under kvällen ? :)
vore roligt att höra :)
men ha det bäst !
puss&kram svennebanan!

 äntligen vår!



RSS 2.0